Wat biedt MoMo?

Laat je meenemen door de stroom van zowel ontspanning en rust als energie en plezier.
Oplaad- en ontspanningsmoment ter bevordering van de gezondheid van medewerkers.
Spanning loslaten, rust en ruimte voelen door massage en klankschalen.
Zeer ontspannende lichaamsmassage met gebruik van warme oliën.
Zachte aandachtige aanraking van voeten, handen en hoofd waardoor de ontvanger naar ‘binnen keert’ en meer kan gaan leven vanuit zijn/haar innerlijke bron.

Ervaar de verbindende flow van deze “dans op het lichaam”.

(Mini)klankschaalconcerten, soundhealing, workshops mantra’s zingen en/of sjamanistisch drummen.

Ervaringen

previous arrow
Slide
‘Ayurvedische massage ervaar ik als weldadig, voor lichaam en geest. Ik heb mezelf hiermee weer terug gevonden. Monique is een mooie persoonlijkheid en prettig in de omgang. Daarbij haar helende handen maken dat ik graag terug blijf komen.’

Lia, dec 2021

Slide
'De massage die jij mij geeft is super ontspannend voor mij want mijn hoofd is vaak erg vol en door de massage wordt mijn hoofd leeg en mijn lichaam komt tot rust. Je zou eigenlijk elke dag met een massage moeten beginnen. Je doet het fantastisch en ik voel me helemaal herboren na jouw behandeling dus ik hoop nog lang van je talent gebruik te mogen maken.'

Yvon, dec 2021

Slide
'Ik heb een viertal massages gehad bij MoMo. Door de zachte alerte aandacht en de vaardige handen van Monique kom ik tot steeds diepere ontspanning, wat ik goed kan gebruiken in deze tijd van veel hectiek. De warme olie is daarbij een extra dimensie. Sterk aanbevolen!'

Bas, juni 2022

Slide
‘Dank je wel voor de stoelmassage met klankschalen. Het heeft mij gebracht bij mijzelf en veel ruimte gegeven. Fijn om te ontvangen.’

Bertha, jan 2022

Slide
'Mijn lijf wordt beetje bij beetje vloeibaar, onder handen vol aandacht. Momo strijkt met dansende bewegingen mijn lichaam af. Ik geef me over aan elke golf van aanraking. Spieren ontspannen. ik raak betoverd en vervuld. Wat een cadeau, die Momo.'

Modita, aug 2023

next arrow
logo-round_darkblue
Wil jij ook graag Ontspannen bij MoMo? Maak dan een afspraak of neem vrijblijvend contact op.

Maak je vóór 1 april 2022 een afspraak dan ontvang je 20% korting!