icon_turquoise
icon_turquoise

Wie is MoMo?

Ik ben Monique Moors en MoMo is een combinatie van de eerste 2 letters van mijn voor- en achternaam. Al tweederde van mijn leven woon ik met veel plezier in Nijmegen waarvan de laatste 16 jaar in Lent. Na mijn studie psychologie heb ik een jaar of vijf gewerkt als wetenschappelijk onderzoekspsycholoog. Ik miste hierin het contact met mensen en heb hierna dik 20 jaar met veel inzet en betrokkenheid in de GGZ-zorg gewerkt. De laatste 6 jaar van deze periode gaf ik ook stoelmassages aan cliënten.

De dankbaarheid en ontspannen gezichtsuitdrukking die mensen toonden na afloop van de massage ontroerden mij regelmatig. Mijn overtuiging groeide dat luisteren naar je lichaam en er aandacht aan geven minstens net zo belangrijk is als tijd nemen voor je denken.

Nadat ik de zorg verliet heb ik een training in de ayurvedische massage gedaan en ik merkte dat ik massages geven heerlijk vind om te doen en dat mensen bij mij op de tafel of stoel zich meestal makkelijk laten meenemen in de ontspannende werking van de massage.

Sinds 2020 heb ik mij verdiept en bekwaamd in klankschalen en het geven van klankschaalconcerten. Regelmatig geef ik samen met Joop Teggelove klankschaalconcerten in Centrum de Ruimte te Vierhouten, zie voor meer info centrumderuimte.nl.

Ik ben superblij en trots dat ik nu mijn eigen onderneming heb waarin ik naast massages ook allerlei andere ontspannende diensten aanbied. Misschien zit er ook wel iets voor jou bij. Je bent welkom.

Mocht je meer willen weten of vragen hebben dan kun je me bellen op 06-10502358 of mailen naar info@ontspannenbijmomo.nl.


Ontspannen groet,
Monique

logo-round_darkblue
Wil jij ook graag Ontspannen bij MoMo? Maak dan een afspraak of neem vrijblijvend contact op.