icon_turquoise
icon_turquoise

Bedrijfsstoelmassage

Stoelmassage is een (drukpunt)massage van hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen. De behandeling wordt uitgevoerd op de kleding en de klant neemt plaats op een speciaal hiervoor ontwikkelde massagestoel. De massage duurt 20 minuten en begint met een kort voorgesprek om eventuele aanpassingen te bespreken.

Tarief: vanaf € 20,-

Waarom stoelmassage?

De specifieke technieken die gebruikt worden tijdens de stoelmassage stimuleren de doorbloeding van het weefsel. Het helpt bij stress-gerelateerde klachten als; stijve/pijnlijke nek en schouders, spanningshoofdpijn, rugklachten, vermoeidheidsklachten en slaapproblemen. Dit werkt zowel preventief als herstelgericht. Stoelmassage is bijzonder aangenaam en ontspannend. De behandeling wordt afgesloten met een korte activering om vervolgens weer fit en alert aan het werk te gaan.

Afspraak maken

Bij Gemeente Arnhem is MoMo in de oneven weken op donderdagmiddag van 12:00 tot 16:00 aanwezig in het Stadskantoor, bedrijfsartsruimte F0.54. De tegemoetkoming voor deze 20 minuten durende massage bedraagt 17,50 euro.

Afspraak boeken

Waarom stoelmassage in uw bedrijf?

1

Stoelmassage bij bedrijven helpt aantoonbaar bij het verlagen van het ziekte-verzuim en het verhogen van de medewerkers-tevredenheid.

2

Stoelmassage laat zien dat de werkgever het welzijn van de medewerkers serieus neemt, medewerkers waarderen dit enorm.

3

Regelmatige behandelingen hebben een positief effect op de duurzame inzetbaarheid van uw personeel.

Hoe werkt stoelmassage bij bedrijven?

Ik kom op afgesproken tijden naar uw bedrijf en geef daar de massages aan de medewerkers. Dat kan eenmalig zijn, of bijvoorbeeld 2-wekelijks of maandelijks. Hiervoor kunnen medewerkers intekenen via mijn website. Ik breng alle benodigde materialen mee naar uw bedrijf en heb alleen een beetje ruimte nodig. Vaak wordt een kleine spreekkamer gebruikt. In overleg vinden we altijd wel een oplossing.

Overheid stimuleert met fiscale voordelen!

De belastingdienst stimuleert werkgevers om te investeren in de gezondheid en vitaliteit van hun medewerkers. Stoelmassage kan als verstrekking in de Werkkostenregeling worden aangeboden. Zie de website van de Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs voor de meest actuele informatie.