icon_turquoise
icon_turquoise

Lomi lomi massageritueel voor vrouwen

Deze “liefdevolle handen” massage is afkomstig uit Hawaï en was oorspronkelijk onderdeel van een helingstraditie. Door de “golvende” bewegingen komt zowel de ontvanger als de gever in een diep ontspannende flow.  De ritmische strijkingen helpen je adem te verdiepen en je zenuwstelsel tot rust te brengen. Gedurende deze massage worden regelmatig strokes over het hele lichaam gegeven zodat de energie gaat stromen en je als ontvanger verbinding en je lichaam als één geheel voelt. 

Duur: 90 minuten
Tarief:  € 75,- 

Wat is een lomi lomi massageritueel?

Deze massage brengt de energiestroom op gang waardoor spanningen zowel fysiek als mentaal kunnen worden losgelaten en lichaam, geest en ziel meer in balans komen.

Door aan het begin een positieve intentie, gebed en chant te verbinden aan de lomi lomi massage verdiept de werking zich, kan heling plaatsvinden en zal “aloha”, het gevoel van onvoorwaardelijke liefde voor jezelf, zich versterken. 

Uit onderzoek blijkt dat massage leidt tot veel voordelen zoals verlichting van spierspanning, verbetering van de weerstand, bestrijding van zowel stress als vermoeidheid en ook slapeloosheid. Tevens helpt massage bij klachtenvermindering van rugpijn, nekklachten, rsi, whiplash, reuma, burn-out, hoofdpijn en spijsverteringsklachten.

logo-round_darkblue
Wil jij ook graag Ontspannen bij MoMo? Maak dan een afspraak of neem vrijblijvend contact op.