icon_turquoise
icon_turquoise

Ayurvedische massage

Deze vorm van massage is ontspannend en heeft een energetisch aspect. Ik stem me af op de energie van jou en pas veel vloeiende, ronde, lange bewegingen toe. Tijdens de massage wordt een ruime hoeveelheid warme olie gebruikt. Je ligt comfortabel op een massagetafel. Allereerst worden je rug, schouders, armen en handen gemasseerd. Vervolgens je benen en voeten en tenslotte worden je nek, hoofd en gezicht gemasseerd. Bij een behandeling van 90 minuten worden ook je benen aan de voorkant, buik en borst meegenomen in de massage.

Voor de liefhebber van de werking en ervaring van klankschalen is het mogelijk om de massage af te sluiten met een klankblad waarbij klankschalen en andere rustgevende instrumenten rondom je worden bewogen en op je lichaam worden geplaatst. Het klankbad duurt 15 minuten en de tegemoetkoming is 10 euro.

Duur: 60 of 90 minuten 
Tarief: € 50,- of  € 75,- 

Wat kan een ayurvedische massage je brengen?

Deze massage brengt lichaam en geest in evenwicht, ontspant, voedt, werkt reinigend, voorkomt klachten en stimuleert het zelf genezend vermogen.

Uit onderzoek blijkt dat massage leidt tot veel voordelen zoals verlichting van spierspanning, verbetering van de weerstand, bestrijding van zowel stress als vermoeidheid en ook slapeloosheid. Tevens helpt massage bij klachtenvermindering van rugpijn, nekklachten, rsi, whiplash, reuma, burn-out, hoofdpijn en spijsverteringsklachten.
De afsluiting met het klankbad van de klankschalen zal nog meer in beweging zetten bij de ontvanger. Letterlijk omdat de waterhuishouding en cellen in het lichaam door de trillingen gaan resoneren en figuurlijk omdat de klanken mensen raken in hun hart en ziel. Elk mens is weer anders en ervaart op zijn/haar manier, alles mag er zijn.
logo-round_darkblue
Wil jij ook graag Ontspannen bij MoMo? Maak dan een afspraak of neem vrijblijvend contact op.

Bij je eerste afspraak ontvang je 10% korting!