icon_turquoise
icon_turquoise

Metamorfosemassage

Deze behandeling bestaat uit zachte aanrakingen (dus geen massagegrepen). Terwijl je in je kleding ontspannen ligt of zit worden de reflexlijnen van de wervelkolom op je voeten, handen en hoofd zacht, aandachtig en liefdevol aangeraakt. De reflexlijnen weerspiegelen de periode tussen conceptie en geboorte. Ervaringen in deze periode opgedaan, vormen de basis waarop we na de geboorte verder gaan. De aandachtige aanraking van deze lijnen brengt verstilling, brengt je naar binnen en kan je helpen om te transformeren (= metamorfose) naar degene zoals je bedoeld bent te zijn. In ieder mens leeft een innerlijk ‘weten’ die ‘weet’ wat de mogelijkheden zijn. En in ieder mens is een levenskracht die deze kwaliteiten en mogelijkheden wil verwezenlijken. Net zoals een rups een cocon nodig heeft om te transformeren tot een vlinder is een metamorfosemassage een hulpmiddel om als mens ‘je vleugels te strekken’ oftewel te gaan ontdekken en leven en handelen vanuit wie je in wezen BENT, vanuit jouw behoeften en innerlijke bron.

Duur: 60 minuten (75 minuten met klankblad)
Tarief: € 50,- (€ 60,- met klankblad)

Wat kan metamorfosemassage je brengen?

De behandeling geeft je rust en ontspanning en er kan een proces op gang komen van persoonlijke groei waarin belemmerende gedachtenpatronen en blokkades worden losgelaten. Je levenskracht wordt vrijgemaakt en kan meer gaan stromen en je zal steeds meer en vaker in je leven datgene doen waar je aan toe bent.

Deze behandeling kan worden afgesloten met een klankbad (zachte klanken van klankschalen, koshi’s, mantra’s, duimpiano, oceandrum) voor extra ontspanning en verdieping.
logo-round_darkblue
Wil jij ook graag Ontspannen bij MoMo? Maak dan een afspraak of neem vrijblijvend contact op.

Bij je eerste afspraak ontvang je 10% korting!