icon_turquoise
icon_turquoise

Stoelmassage

met gebruik van klankschalen
Deze vorm van stoelmassage is bijzonder aangezien ook klankschalen worden toegevoegd. De individuele behandeling is een weldaad voor lichaam en geest. Je zit gekleed op een comfortabele massagestoel waarin je heerlijk kunt ontspannen. Allereerst ontvang je een massage van je rug, schouders, nek, hoofd, armen en handen. Vervolgens kun je nog dieper ontspannen door de klanken van de klankschalen. Deze schalen worden ook tegen je lichaam aan gezet waardoor de trillingen nog meer voelbaar zijn en dieper zullen doordringen in je cellen.
Duur: 30 minuten
Tarief: € 30,-

Wat kan een stoelmassage je brengen?

Een heerlijk rustmoment waarin je wordt uitgenodigd om met je aandacht enerzijds meer naar je lichaam te gaan/ te luisteren en anderzijds uit je hoofd te gaan. De aanraking zal je ontspanning en een prettig gevoel geven. Aanraking kan tevens leiden tot meer (lichaam)bewustwording.

Uit onderzoek blijkt dat massage leidt tot veel fysieke voordelen zoals minder spierspanning. De biochemie verbetert bijvoorbeeld verlaging van het cortisol (stresshormoon) en verhoging van serotonine/dopamine in de hersenen waardoor de stemming positief wordt beïnvloed. De circulatie van het bloed wordt verhoogd en zo ook de circulatie binnen het lymfesysteem waardoor de afweer verbetert.
De werking van de klanken van de klankschalen is zowel groots als subtiel. Aangezien ons lichaam voor 70% uit water bestaat zullen de klanken tot diep in ons lichaam resoneren. De klanken scheppen nog meer ruimte in ons lichaam en onze ziel. De schalen worden aangeslagen met kloppers en rondom jou bewogen en tegen je lichaam aan gezet.
logo-round_darkblue
Wil jij ook graag Ontspannen bij MoMo? Maak dan een afspraak of neem vrijblijvend contact op.

Bij je eerste afspraak ontvang je 10% korting!